Vårt Ansvar

Vi vill göra goda affärer som är långsiktigt lönsamma för alla. Som vi ser det, ska affärer bygga på ärlighet, medmänsklighet, ödmjukhet och stort fokus på miljö och etik. Vi strävar alltid efter social och miljömässig hållbarhet i alla led. För oss är det viktigt att visa hänsyn mot nästa generation - både genom att ta hand om vår miljö, men också genom att tänka på alla barn som växer upp.

Vår affärsidé

Dreamsales vill aktivt bidra till finansieringen och  utvecklingen av ungdomsverksamhet inom idrott och skola
genom att erbjuda marknadens mest lättsålda och uppskattade försäljningskoncept. Vi vill enklare och bättre än någon annan aktör hjälpa unga och ideella att tjäna pengar för att förverkliga sina idéer och drömmar.

Hållbarhet

Alla företag måste bidra för att vi ska kunna ha en välmående planet i balans. På Ullmax arbetar vi aktivt med att minska våra klimatavtryck, bland annat genom att producera slitstarka och mångsidiga plagg i så hållbara material som mjöligt


Vår grundtanke - alla ska vinna på affären - win-win

Vi har ett eget sätt att se på företagande och affärer: Vårt affärskoncept bakom vinna-vinna metoden. Det är ett förhållningssätt som påverkar hur vi tänker och agerar, i stort och i smått. I grund och botten handlar det om att alla som påverkar eller påverkas av vad DreamSales gör, också ska vinna på DreamSales framgång.